Har du virksomhed i Køge kommune, og vil du sikre dine interesser – så bør du kigge lidt nærmere på Køge Arbejdsgiver Netværk. Vi taler de lokale virksomheders sag og varetager virksomhedernes interesser. Vi søger indflydelse – og vi får det!

Julen og nytåret giver anledning til at se tilbage. Det var året, hvor vi bl.a. samlede lokalpartiernes spidskandidater til valgmøde forud for kommunalvalget i november. På mødet talte vi erhvervspolitik og fik bragt vores lokale virksomheders interesser med tilbage til arbejdsbordet. Det var også året, hvor vi havde fremtidsforsker Liselotte Lyngsø, som talte for en bred skare af Køges virksomheder. Det blev til et kig ind i arbejdslivet efter corona, og hvad vi kan forvente af fremtiden.

Og hvad vil vi arbejde for i 2022?

Vi vil arbejde målrettet for at skærpe fokus på en smidigere trafik – især ved Stensbjergvej (Køge Sygehus), ind ad Vordingborgvej og langs Strandvejen med den tunge trafik fra Strøby Egede og Stevns. Det er håbløse, trafikale knudepunkter.

Vi vil også holde øje med Køges erhvervsservice. Blandt andet den nye indsats ’En indgang’, der skal sikre, at virksomheder, der fx. vil bygge til eller udvide, ikke bliver kastebold mellem forskellige afdelinger i forvaltningen.

Vi er inviteret til at bidrage til Køge Kommunes nye erhvervspolitik, så vi sikrer bedre vilkår for alle kommunens virksomheder.

Og så vil 2022 også bringe en række interessante og relevante arrangementer og foredrag for vores medlemmer og gæster.

Vil du styrke Køge Arbejdsgiver Netværk og bidrage til vores arbejde for at sikre de lokale virksomheders interesser? Vi er dedikerede erhvervsfolk, som har indsigt, erfaring og direkte adgang til det politiske liv. Meld dig ind i Køge Arbejdsgiver Netværk her: https://www.k-a-n.dk/indmeldelse. Det koster 1.500 kr. pr. år.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu Den 28. marts 2022 er der arrangement med borgmester Marie Stærke, som fortæller om planerne for de kommende fire år, ligesom tidligere håndboldspiller Daniel Svensson vil tale om den ultimative kamp for at overleve.

Søren Evald Jensen
Formand

Scroll to Top